Telefon: 94/594144 | Email: somogyi@kormend.hu

Új munkarenddel kapcsolatos tájékoztatás


Tisztelt Szülők!

Magyarország Kormánya döntése értelmében március 16-ától az iskolákban új, tantermen kívüli digitális munkarend kerül bevezetésre. Ennek értelmében a tanulók nem mehetnek be az iskolába.
A tanítás nem szünetel, hanem más munkaformában kerül megvalósításra/megszervezésre.
Az oktatás részletes módjáról – az Oktatási Hivatal módszertani ajánlásait figyelembe véve – nevelőtestületünk hamarosan dönt, s erről Önöket tájékoztatni fogjuk. Kérjük, segítsék gyermekeiket abban, hogy tankötelezettségüket ebben a megváltozott formában is teljesíteni tudják.
Kérjük a tisztelt szülők együttműködését  a tanulásban, a feladatok elvégzésének ellenőrzésében. Kérjük tudatosítsák gyermekeikben, hogy az iskolabezárás nem szünetet jelent,  a diákoknak otthonukban ajánlatos tartózkodniuk, valamint tanulmányi feladataikat a megváltozott körülmények mellett is teljesíteniük kell.
Amennyiben a tanulók olyan nélkülözhetetlen holmit hagytak az iskolában, amelyet szeretnének hazavinni, úgy arra lehetőséget biztosítunk a szülőknek. (kedd 9-11; szerdán 14-16 óráig)
Az étkezési térítési díjakkal kapcsolatosan rövidesen tájékoztatjuk Önöket.
Felhívjuk 8. osztályos tanulóink figyelmét, hogy a továbbtanulási szándékukat csak március 19-én és 20-án módosíthatják. Kérjük, aki ezt szeretné megtenni, az vegye fel a kapcsolatot az osztályfőnökökkel.
Kérjük, kísérjék figyelemmel az iskola honlapját ill. a Kréta felületet, melyen folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.
Köszönjük megértésüket, türelmüket!

Fazekasné Mittli Piroska
intézményvezető

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Archívum