Telefon: 94/594144 | Email: somogyi@kormend.hu

Négy hír


Együttműködési keretmegállapodást kötöttünk a Nyugat-magyarországi Egyetem Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központjával.
A megállapodás tárgya: együttműködés a tanárképzéshez kapcsolódó szakmai gyakorlatok lebonyolításában és szakmai támogatás nyújtásában a nyugat-dunántúli régióban.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága – a Vas Megyei Baleset-megelőzési Bizottság – a 7. és 8. osztályosok részére „Suli Moped” elnevezésű programot indított. A program célja, hogy az általános iskolás diákok ingyenes képzés keretein belül segédmotor kerékpár – AM kategória – vezetői engedélyt szerezhessenek. A programra történő válogató és elméleti képzés iskolánkban történik október hónapban előre egyeztetett időpontban.

A Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központtal együttműködve „Pályaválasztási tájékoztató” rendezvényt tartunk a 8. osztályosok osztályfőnökeinek és pályaválasztási felelősöknek 2016. november 15 – én. 14 óra 30 perckor.

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet felkérésére az idegen nyelv oktatásával kapcsolatos kutatásban veszünk részt. A kutatás az idegen nyelvek tanulásának intézményi feltételrendszerét, a nyelvoktatás céljait, pedagógiai módszereit, eredményeit, a felmerülő problémákat, nehézségeket kívánja feltárni.

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Archívum