Telefon: 94/594144 | Email: somogyi@kormend.hu

László Zoltán tanár urat búcsúztattuk nyugdíjba vonulása alkalmából


László Zoltán 1980 óta, közel 42 évig dolgozott a Somogyi Iskolában. Az iskola iránt, a pedagógus pálya iránt elkötelezett, szívvel lélekkel dolgozó, igazi nagybetűs PEDAGÓGUST köszöntöttünk e jeles alkalomból. Munkáját magas szakmai minőséggel, az elhivatott pedagógus igényességével végezte. 10 évig volt munkaközösség vezető, 35 évig volt osztályfőnök, 8 kimenő osztállyal. Tanítványaival a mai napig tartja a kapcsolatot, követi életpályájukat, ők pedig, mint az általános iskolai évek meghatározó tanáraként gondolnak Rá.

Osztályfőnökként és matematika-testnevelő tanárként rendszeresen szervezett táborokat, edzőtáborokat, kirándulásokat. Diákolimpiákon, különböző kupákon versenyeztette tanítványait, ahol számos szép sikert ért el. Pályafutása során 37 alkalommal szervezte meg a „Somogyi Kupa Nemzetközi Labdarúgó Tornát” öregbítve ezzel is iskolánk hírnevét. Iskolai és osztályprogramok szervezése fűződik nevéhez.

Pályája során számtalan elismerésben és kitüntetésben volt része, bár számára tanítványai  kitüntető figyelme, a felé irányuló csillogó tekintetük jelentette mindig is a legtöbbet.

László Zoltán személyében egy olyan kollégát köszöntöttünk, akit a szakma iránti alázat, a diákok, a szülők és a kollégák végtelen tisztelete jellemzett.

Tanár úrnak kívánjuk, hogy az elkövetkezendő éveit hasonló vitalitás, tenni akarás jellemezze. Köszönjük az iskoláért, a tanítványaiért végzett munkát, a következő időszakra kívánunk számára családja, unokái körében jó erőt, egészséget!

 

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Archívum