Telefon: 94/594144 | Email: somogyi@kormend.hu

Év végi programok a 7.a osztályban


Májusban két középiskola tanárai és tanulói látogattak el hozzánk az osztályfőnöki óránkra: a Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Szakgimnázium és Szakközépiskolából Bejczi Gina és Horváth Cintia mutatta be a továbbtanulási lehetőségeket. Az Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskolából pedig Horváthné Erhardt Rita, Sipos Júlia és Szabó Lili kozmetikus tanulók tartottak nekünk élménydús előadást.

Május 18-án tanulmányi kiránduláson vettünk részt Budapesten. Ellátogattunk a Parlamenthez, sétahajóztunk a Dunán, a Nemzeti Múzeumban pedig interaktív órán ismerhettük meg, milyen volt az élet az ókori Pannóniában. Majd a nap végén túléltük egy 4DX-es mozifilm izgalmait.

Június elsején izgalmakkal teli gyereknapon vehettünk részt a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium jóvoltából. Bepillantást nyerhettünk a rendészeti szakma jelenébe és múltjába is.

Júniusban Al-Hadad Rami és Agg Patrik elkalauzoltak minket Jemenbe. Egy a mienktől nagyon eltérő kultúráról és a történelem viharait túlélni próbáló országról tudhattunk meg sok érdekességet.

Az utolsó héten a ballagási próba után, mindenkinek jól esett egy pizza a Daniello pizzériában, ahol farsangi nyereményünket költöttük el.

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Archívum